Psychologische hulpverlening bij u thuis of op locatie

Uw angst overwinnen?

Heeft u in Leeuwarden of omgeving last van angst en wilt u hulp om deze angst te overwinnen? Psy@Home staat voor u klaar. Iedereen is weleens bang. Het is immers een normale reactie op een dreigende situatie. Angst kan zelfs nuttig zijn om uzelf te beschermen. Soms zijn mensen ook bang zonder dat daar aanleiding voor is. Wordt u tijdens uw dagelijkse bezigheden belemmerd door uw angst? Maakt u zich continue erge zorgen of bent u bang voor het bang zijn? Psy@Home helpt u graag bij het overwinnen van uw angst. Dit doen wij op uw eigen tempo.

Angst herkennen

Het is niet altijd duidelijk waar de angst vandaan komt. Wat wel merkbaar is zijn de verandering op het gebied van gevoelens, gedachten en gedrag, zoals:

  • Wanneer het bang zijn overheerst, dan kunt u last hebben van onder meer hartkloppingen, benauwdheid, hoofdpijn en verwarring;
  • Het vermijden van spanningen, zoals onbekende situaties vermijden, spanningen in relaties en confrontaties in het algemeen uit de weg gaan;
  • Voor spanningen vluchten, bijvoorbeeld door veel te gaan eten, toevlucht zoeken in verdovende of kalmerende middelen of in bed te gaan liggen.

Herkent u het bovenstaande? Neem contact met ons op en wij helpen u uw angst te overwinnen.

Onze behandeling

Wilt u graag onze hulp bij het overwinnen van uw angst? Dan kiest u voor een persoonlijke aanpak. Bij ons staat u centraal. Wij passen onze behandeling dan ook geheel op u aan. Hierbij kijken wij naar uw situatie en waar u behoefte aan heeft. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om de sessies bij u thuis in te plannen. Zo kunt u uw angst bespreken en overwinnen in de geborgenheid van uw eigen huis.

Angst overwinnen

Uiteraard is het ook mogelijk om op een van onze locaties in Leeuwarden langs te komen.

Heeft u nog een vraag voor ons?

Wilt u graag meer weten over angst en de gevolgen hiervan? Of wilt u van onze diensten gebruikmaken in Leeuwarden of omgeving om uw angst te overwinnen? Neem direct telefonisch contact met ons op door te bellen naar 06-23939188. Zendt u liever een e-mail? Dat kan naar info@psyathome.nl. U zult dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons ontvangen. Laat niet langer uw angst uw leven bepalen en schakel onze hulp in. Wij helpen u uw angst te overwinnen.