Psychologische hulpverlening bij u thuis of op locatie

Wat is cognitieve gedragstherapie?

Cognitieve gedragstherapie gaat ervan uit dat problemen beïnvloed en in stand worden gehouden door iemands gedachten en gedrag. Het doel van cognitieve gedragstherapie is voor ons in Leeuwarden dan ook om dit patroon te doorbreken.

De psycholoog van Psy@Home in Leeuwarden gebruikt elementen en technieken uit de cognitieve gedragstherapie. Deze elementen en technieken uit de cognitieve gedragstherapie zijn in de behandeling van diverse psychische klachten effectief gebleken. Door deze elementen en technieken in de therapie in te zetten kunnen wij van Psy@Home u bij psychische klachten in Leeuwarden en omstreken goed helpen.

Voor wie

U kunt bij ons terecht voor de behandeling van onder andere:

  • Diverse angsten;
  • Milde depressies;
  • Eetproblemen;
  • Burn-out;
  • Lage eigenwaarde;
  • Spanningsklachten;
  • Agressie problematiek.

Cognitieve gedragstherapie Leeuwarden

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u contact met ons in Leeuwarden opneemt, dan plannen wij zo snel mogelijk een intakegesprek. Meestal kan dit binnen 1 á 2 weken. Dit gesprek kan bij u thuis plaatsvinden, maar ook op locatie in Leeuwarden. Tijdens het intakegesprek zal de psycholoog u een aantal vragen stellen. Ook zullen er een aantal praktische zaken aan bod komen. Denk hierbij aan de betalingswijze en het maken van vervolgafspraken. Hoeveel vervolgafspraken u nodig heeft, is afhankelijk van de situatie en de ernst van het probleem. In de meeste gevallen zijn 5 tot 8 sessies voldoende. Wij bieden u therapie op maat. De psycholoog kijkt naar uw specifieke situatie en wat u nodig heeft en daar passen wij de behandeling op aan.

Onze hulp in Leeuwarden inschakelen?

Wilt u graag meer weten over onze therapie in Leeuwarden of omgeving? Neemt u dan gerust contact op. De psycholoog helpt u graag verder. U kunt ons bereiken door het contactformulier op de website in te vullen of een e-mail sturen naar info@psyathome.nl. Wij beantwoorden uw bericht dan zo spoedig mogelijk. Ook kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen naar 06-23939188. Psy@Home is uw adres voor psychologische hulp.