Psychologische hulpverlening bij u thuis of op locatie

Krijg uw leven weer onder controle

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met faalangst bij volwassenen in Leeuwarden of omgeving? Dan zit u goed bij Psy@Home. Wist u dat er drie verschillende vormen van deze angstvorm zijn? Met cognitieve faalangst bent u vast wel bekend: angst voor het maken van examens en leren. De andere twee vormen zijn sociale en motorisch angst. Bij deze eerste vorm gaat het om angst voor sociale situaties, bijvoorbeeld voor presentaties of bij vriendschappen. Bij de laatste vorm gaat het over zaken waarbij spieren komen kijken, zoals sporten of met machines werken. Of u nu een volwassene bent of een kind, wij helpen u uw angst te overwinnen.

Herken faalangst bij volwassenen

Denkt u dat u last heeft van faalangst? Maar weet u niet zeker of dit het geval is? Er zijn een aantal tekenen waaraan u deze angstvorm eenvoudig zelf kunt herkennen. Volwassenen die hiermee te maken hebben, hebben vaak een negatief beeld van zichzelf. Daarnaast zijn er een paar andere kenmerken:

  • U heeft van tevoren last van angst en gedachten dat het u niet gaat lukken;
  • U heeft een negatief beeld van uzelf. Een compliment kunt u maar moeilijk aannemen;
  • U zweet veel, wordt rood, heeft last van hartkloppingen, maag- en buikpijn en u moet veel naar het toilet;
  • U heeft last van angst in situaties waarin u beoordeeld wordt;
  • Door deze angst presteert u vaak beneden uw niveau.

Faalangst volwassenen

Hoe bieden wij hulp?

Omdat wij onze sessies voor volwassenen op uw situatie en behoeften afstemmen, kunnen wij u de hulp bieden waar u naar op zoek bent. Samen gaan wij op zoek naar de oorzaak van uw faalangst. Bij onze faalangstreductietraining voor volwassenen hanteren wij een persoonlijke aanpak. Zo onderscheiden wij ons van onze concurrentie door onze training voor faalangst bij volwassenen ook thuis aan te bieden. Op deze manier kunt u uw angst overwinnen in de geborgenheid van uw eigen woning. Maar het is ook mogelijk om de training op locatie in Leeuwarden te volgen.

Graag wat meer informatie?

Wilt u graag weten wat er komt kijken bij een faalangsttraining voor volwassenen? Of wilt u weten hoe wij hulp bieden in Leeuwarden en omgeving bij faalangst? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen. Wij staan graag voor u klaar. Bel (06-23939188) of mail (info@psyathome.nl) ons vandaag nog. U kunt ook direct op onze site het contactformulier invullen en naar ons toesturen. Wij beantwoorden uw bericht dan zo snel mogelijk. Neem vandaag contact op voor hulp bij faalangst bij volwassenen en overwin ook uw angst.