Psycholoog Heerenveen

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
‘s Avonds op aanvraag
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Op zoek naar psychologische hulp?

Ben je in Heerenveen op zoek naar een prettige psycholoog? Maak dan kennis met Psy@Home. In deze psychologenpraktijk, gelegen in Leeuwarden, wordt je geholpen door ervaren psycholoog Mariska de Jong-van der Henne. Zij biedt persoonlijke, effectieve en passende psychologische hulp in onze praktijk. Zowel jongeren, volwassenen als ouderen uit de ruime omgeving van Heerenveen hebben vertrouwen in onze aanpak gevonden. Omdat wij zowel psychologische hulp, relatietherapie en diverse trainingen bieden, kan iedereen met psychische problemen en klachten van uiteenlopende aard bij Psy@Home terecht. Interesse in onze diensten? Maak vanuit Heerenveen een afspraak met onze psycholoog.

De aanpak van onze psycholoog in de buurt van Heerenveen

Mariska realiseert heel goed dat de basis van een geslaagd behandeltraject ligt in een goede band tussen de cliënt en de psycholoog. Daarom hier al wat basisinformatie over haar achtergrond. Mariska is afgestudeerd in de psychologie aan de universiteit. Haar afstudeerrichting was klinische psychologie. Mariska is generalistisch geschoold. Hierdoor kan zij voorkomende psychische problemen ambulant behandelen. Ondervind je in Heerenveen problemen op het gebied van emoties, gedrag, ontwikkeling, werk of relaties? Bespreek je problemen dan met psycholoog Mariska. Wij staan bij psychologenpraktijk Psy@Home voor je klaar met de juiste psychologische hulp.

Relatietherapie kan de oplossing bieden

Merk je dat je relatie in Heerenveen niet meer zo soepel verloopt? Overweeg dan eens je problemen te bespreken in een vertrouwelijke relatietherapie met een ervaren psycholoog. Wij zorgen ervoor dat je op je eigen tempo je relatieproblemen kunt ontdekken, bespreken en op kunt lossen. Hiervoor bieden wij je de juiste handvatten. Wij luisteren aandachtig, geven je persoonlijke aandacht en gaan met respect met jullie en je situatie om. Bij onze relatietherapie staan je behoeften centraal. Wij kijken niet alleen naar het weghalen van het probleem, maar ook naar wat je wilt bereiken. Heb je interesse in onze relatietherapie? Neem contact met ons op.

Het aanbod van onze psychologenpraktijk

Heb je behoefte aan andere psychologische hulp dan relatietherapie? Benader onze psycholoog als je tegen bijvoorbeeld de volgende klachten aanloopt in Heerenveen:

 • Eetproblemen en slaapproblemen;
 • Assertiviteitsproblemen en onzekerheid;
 • Angstaanvallen en traumatische ervaringen;
 • Stress, concentratieproblemen en faalangst;
 • Opvoedingsproblemen en ontwikkelingsproblemen.

Psycholoog Heerenveen

Benader onze psycholoog vanuit Heerenveen

Heb je het idee dat psychologische hulp je in Heerenveen verder kan helpen? Maak dan een afspraak bij Psy@Home. Je kunt onze psychologenpraktijk telefonisch bereiken via 06-23939188. Ons e-mailadres is info@psyathome.nl. Of laat je bericht achter op ons online contactformulier. Dichtbij Heerenveen staat psycholoog Mariska voor je klaar met de juiste psychologische ondersteuning.

EMDR therapie

Bij onze psychologenpraktijk in omgeving Heerenveen bieden wij EMDR-therapie. EMDR wordt vooral toegepast bij het verwerken van een traumatische gebeurtenis. De therapie helpt bij het verwerken van onder andere mishandeling, brand, een overval, (seksueel) misbruik, een oorlogssituatie, ernstige ziekte of een (auto)ongeval. Ook wanneer je te maken hebt gehad met een verlieservaring helpt EMDR. Je kunt rechtstreeks een afspraak maken en een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

  Neem contact op

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


  Psy@home Psy@home