Psychologische hulpverlening bij u thuis of op locatie

Te veel stress? Zoek hulp!

Heeft u last van overspannenheid en uit zich dat in lichamelijke en geestelijke klachten? Dan is het tijd om hulp te zoeken. Wij van Psy@Home kunnen u helpen om te onderzoeken waar de stress vandaan komt. Ook begeleiden we u vervolgens bij het verminderen van de stress. Op die manier kunnen we een burn-out voorkomen. Heeft u hier al last van, dan begeleiden we u bij het verminderen van de overspannenheid. Het lichaam geeft aan dat het stressniveau te hoog is en dat u moet minderen. Zie dit als een waarschuwing en zoek hulp!

Geestelijke en lichamelijke klachten

Het kan per persoon verschillen welke klachten ervaren worden bij overspannenheid. Bij de een uit dit zich in lichamelijk ongemak en een ander kan geestelijke problemen ervaren. Heeft u last van een of meer van onderstaande symptomen, dan is stress mogelijk de boosdoener:

  • Concentratieproblemen;
  • Neerslachtig en stemmingswisselingen;
  • Opgejaagd gevoel;
  • Nergens zin in;
  • Angst- en paniekklachten;
  • Vermoeidheid en slapeloosheid;
  • Pijn in spieren (nek en schouders);
  • Buik- en hoofdpijn.

Merkt u dat u te maken heeft met een van bovenstaande zaken? Bedenk dan goed of u te maken heeft met te veel stress, waardoor overspannenheid kan ontstaan. Wij helpen u graag.

Overspannenheid

Zo bouwen we het stressniveau af

Overspannenheid ontstaat door een teveel aan stress. Daarom zijn onze behandelingen in Leeuwarden en omgeving erop gericht om te onderzoeken waar het probleem door veroorzaakt wordt. Vervolgens gaan we op zoek naar de juiste behandelvorm, zoals cognitieve gedragstherapie, Acceptatie en Commitment Therapie of oplossingsgerichte korte psychotherapie. We nemen altijd eerst tijdens een intakegesprek praktische zaken door. Vaak zijn vijf tot acht vervolgsessies voldoende om uw doelen te bereiken, zodat u op eigen kracht verder kunt na de overspannenheid. We kunnen u helpen op een van onze praktijklocaties in Leeuwarden of bij u thuis in uw eigen vertrouwde omgeving, maar ook via Skype.

Overspannenheid tegengaan?

Vaak weten mensen wel dat te veel stressgevoelens niet goed zijn, maar het is moeilijk om hier zelf iets aan te veranderen. Laat u daarom helpen door onze gecertificeerde en gediplomeerde psycholoog. Samen gaan we de strijd aan tegen uw overspannenheid en helpen we u om weer rust te vinden. U kunt vrijwel direct bij ons terecht en u heeft geen doorverwijzing van uw arts nodig. Vraag om meer informatie of plan direct een intakegesprek in via 06-23939188 of info@psyathome.nl. Wij zijn in Leeuwarden en omgeving uw adres om overspannenheid aan te pakken.