Psychologische hulpverlening bij u thuis of op locatie

Therapie naar uw situatie en behoefte

Hebben u en uw partner in Leeuwarden of omgeving relatieproblemen? Dan bent u voor relatietherapie bij Psy@Home aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons van onze collega’s door onze persoonlijke werkwijze en dit ziet u in verschillende facetten van onze werkwijze terug. Wij bieden u therapie die wordt afgestemd op uw situatie en behoeften. Ook nemen wij de tijd voor u, zodat u in uw eigen tempo uw relatieproblemen kunt oplossen. Daarnaast is het ook mogelijk om de sessies bij u thuis te volgen. Zo kunt u in een vertrouwde omgeving uw problemen bespreken.

Hoe kunnen wij u helpen?

Waarom gaat u eigenlijk in relatietherapie? De belangrijkste reden zal waarschijnlijk zijn om uw relatie te redden. Maar wat denkt u zelf dat de oorzaak van uw relatieproblemen is? Het antwoord hierop zal niet zo eenvoudig zijn. Uw problemen zijn immers niet van de een op andere dag ontstaan. Daarom gaat onze therapeut met u aan de slag om de oorzaken van uw relatieproblemen te onderzoeken en op te lossen. Omdat zij buiten de relatie staat, kan zij voor u onzichtbare patronen doorbreken om zo tot een oplossing te komen. Verandering heeft tijd nodig. Daarom nemen wij zoveel tijd voor u en uw partner als nodig is.

Waarom kiest u voor ons? Hierom!

Wanneer u uw relatieproblemen wilt oplossen, dan zou u natuurlijk ook voor een andere psycholoog in Leeuwarden of omgeving kunnen kiezen. Of u zou kunnen proberen om uw relatieproblemen zelf op te lossen. Kiest u hiervoor, dan doet u uzelf tekort. Wij bieden u namelijk het volgende:

Relatieproblemen

  • U vindt bij ons vakkennis en ervaring;
  • Omdat onze psycholoog buiten uw relatie staat, kan zij u nieuwe inzichten geven en vaste patronen doorbreken;
  • Wij geven sessies op maat;
  • U hoeft geen doorverwijzing van een huisarts te hebben om bij ons terecht te kunnen.

Relatieproblemen? Schakel Psy@Home in!

Wilt u graag meer informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn bij relatieproblemen in Leeuwarden of omgeving? Of heeft u nog een andere vraag voor onze psycholoog? Onze psycholoog helpt u graag verder. U kunt ons direct telefonisch bereiken op 06-23939188. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen of mailen naar info@psyathome.nl. Wij reageren dan zo snel mogelijk op uw bericht. Hoe kunnen wij helpen bij uw relatieproblemen?