Psychologische hulpverlening bij u thuis of op locatie

Op zoek naar relatietherapie?

Willen u en uw partner graag in relatietherapie in Leeuwarden of omgeving? Psy@Home staat voor u klaar. Wij geven relatietherapie op maat. Onze psycholoog in Leeuwarden houdt dan ook rekening met uw situatie en uw behoefte. Daarnaast hebben veranderingen tijd nodig. Wij nemen dan ook de tijd voor u en gaan op uw tempo aan de slag om uw relatie te redden. Om de therapie te laten slagen, is medewerking van beide partners echter wel belangrijk. Onze therapiesessies kunnen bij u thuis gegeven worden, maar kunnen ook op locatie plaatsvinden. Hoe kunnen wij u helpen?

Waarom kiezen voor relatietherapie bij ons in Leeuwarden?

Tijdens het eerste gesprek met de psycholoog zal zij u ongetwijfeld vragen waarom u ervoor gekozen heeft om in relatietherapie te gaan. Het antwoord hierop zal u waarschijnlijk niet zo gemakkelijk kunnen geven. Een relatiecrisis ontstaat immers niet van de een op andere dag. De oorzaak van een relatie die niet goed werkt, is vaak een negatief interactiepatroon, dat meestal alleen doorbroken kan worden met hulp van buitenaf. De psycholoog in Leeuwarden neemt de tijd voor u. Zij helpt u om er in uw eigen tempo achter te komen wat de oorzaak van uw probleem is en deze te verhelpen.

Daarom schakelt u ons in

U kunt natuurlijk ook een andere psycholoog inschakelen voor relatietherapie in Leeuwarden of omgeving. Dat begrijpen wij bij Psy@Home maar al te goed. Daarom doen wij graag die stap extra voor u. Kiest u voor ons, dan profiteert u altijd van het volgende:

  • Wij beschikken over vakkundige kennis en ervaring;
  • Relatietherapie op maat in lijn met uw behoefte en situatie;
  • Wij hebben geen wachtlijst. Binnen 1 à 2 weken vindt het intakegesprek plaats;
  • U heeft geen doorverwijzing van de huisarts nodig.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u graag meer informatie over relatietherapie? Of zou u graag van onze diensten gebruikmaken in Leeuwarden of omgeving? Dan kunt u in beide gevallen contact met ons opnemen.

Relatietherapie Leeuwarden

U bereikt ons in Leeuwarden door het contactformulier op de website in te vullen of een e-mail naar info@psyathome.nl te zenden. Telefonisch kunt u ons bereiken via 06-23939188. De psycholoog staat graag voor u klaar. Red ook uw relatie en kies voor relatietherapie in Leeuwarden.