Psychologische hulpverlening bij u thuis of op locatie

Kies voor professionaliteit

Bent u op zoek naar een psycholoog in Leeuwarden of omgeving? Dan bent u bij Psy@Home aan het juiste adres. Onze psycholoog is afgestudeerd aan de universiteit richting klinische psychologie. Daarnaast heeft zij verschillende opleidingen gevolgd, waaronder Oplossingsgerichte Korte Psychotherapie en Acceptatie en Commitment Therapie. Hiervoor heeft zij gewerkt bij onder meer Jeugdhulp Friesland en de Sluisgroep. Onze psycholoog heeft dus de kennis en ervaring in huis om u te kunnen helpen. Daarnaast zijn wij geregistreerd bij het NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en zijn wij een geregistreerd AGB hulpverlener en praktijk. U weet dus zeker dat u bij ons in goede handen bent.

Waar kan onze psycholoog u bij helpen?

Psy@Home biedt u zowel therapeutische sessies als trainingen. Onze psycholoog kan u dan ook helpen bij verschillende psychische problemen en klachten. Onze psycholoog helpt u onder meer bij:

  • Faalangst;
  • Opvoedingsproblemen;
  • Traumatische ervaringen;
  • Pesten;
  • Piekeren.

Bovengenoemde is maar een greep uit de klachten waarbij Psy@Home kan helpen. Wanneer u hierover meer wilt weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Psycholoog

Geen verwijzing nodig

Onze psycholoog biedt hulp aan jongeren, maar ook volwassenen en ouderen kunnen bij ons terecht met klachten van uitlopende aard. Bij ons heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig, zelfs niet om in aanmerking te komen voor een vergoeding van uw zorgverzekering. U kunt dus direct een afspraak maken met onze psycholoog. Wij hebben geen wachtlijst. In de meeste gevallen kan het eerste gesprek binnen 1 à 2 weken plaatsvinden. Deze sessies kunnen naar wens bij u thuis gehouden worden, maar u kunt er ook voor kiezen om naar een van onze locaties in Leeuwarden te komen.

Meer weten? Bel of mail ons

Heeft u nog vragen voor ons? Of zou u graag onze psycholoog in willen schakelen in Leeuwarden of omgeving? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u het contactformulier op onze website invullen en naar ons toesturen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Ook kunt u een e-mail zenden naar info@psyathome.nl of belt u naar 06-23939188. Onze psycholoog helpt u dan graag verder. Hoe kan onze psycholoog u van dienst zijn?