Online therapie

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
‘s Avonds op aanvraag
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Online Therapie via beeldbellen

Met online therapie via beeldbellen krijg je hulp vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving of een locatie die jezelf hebt gekozen waar je therapie wilt volgen. Een vertrouwde omgeving kan bijdragen aan een spoediger herstel. Daarnaast hoef je niet in een wachtkamer te wachten en heb je geen reistijd en reiskosten. Online therapie kun je volgen wanneer je fysiek of mentaal gezien niet de mogelijkheid hebt om naar de praktijk te komen en ook als je liever in je eigen vertrouwde omgeving blijft of als je veel reist voor bijvoorbeeld je werk.

Beeldbellen

Met beeldbellen bel je iemand die je ziet. Zo is er toch persoonlijk contact. Dit kan op je smartphone, op je pc of laptop. De psycholoog van Psy@Home heeft ruime ervaring in beeldbellen en is bekwaam. Wij geven jou hetzelfde vertrouwen met beeldbellen dan als in je in de praktijk op een afspraak komt, maar dan op afstand. Om te beeldbellen maakt Psy@Home gebruik van een veilig platvorm welke voldoet aan ISO certificering en de NEN normering.

Mariska de Jong Psy@Home

Je hoeft voor het beeldbellen niks te installeren of te downloaden. De psycholoog zal jou een link sturen in een mail waar je op kan klikken en zo kom je op het platvorm van het beeldbellen. Het is eenvoudig en gemakkelijk.

Beeldbellen is even effectief als behandeling in de psychologenpraktijk. Psy@Home biedt de mogelijkheid om online therapie te combineren met een afspraak in de psychologenpraktijk indien je dit wenst.

Bij welke klachten

Online therapie kan voor veel verschillende klachten worden ingezet, zoals bijvoorbeeld:

 • Depressieve klachten
 • Angst
 • Paniek
 • Burn-out
 • Trauma’s
 • Rouw
 • Onzekerheid
 • Perfectionisme
 • Piekeren

Contact opnemen met Psy@Home

Twijfel niet om contact op te nemen met Psy@Home wanneer je de hulp zou kunnen gebruiken van een ervaren psycholoog. Het is mogelijk om op korte termijn een afspraak te maken. Dit doe je eenvoudig door het contactformulier hier op de site in te vullen. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken via 06-23939188 of een mail sturen naar info@psyathome.nl.

  Neem contact op

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


  Psy@home Psy@home