Werkwijze

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
‘s Avonds op aanvraag
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Psychologische hulpverlening op locatie of bij jou thuis

Psy@Home biedt effectieve en adequate psychologische hulp (in de vorm van b.v. cognitieve gedragstherapie, Acceptatie en Commitment Therapie, oplossingsgerichte korte psychotherapie of relatietherapie) aan in de praktijk in Leeuwarden of bij je thuis in jouw eigen vertrouwde omgeving.

Geen wachtlijst

Bij Psy@Home kun je op korte termijn een afspraak maken. Vaak kan er binnen 1 à 2 weken een eerste gesprek plaatsvinden.

Een afspraak maken en/of aanvullende informatie opvragen

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kun je telefonisch: 06-23939188, via de e-mail: info@psyathome.nl, of via het contactformulier contact opnemen. Mocht je telefonisch geen contact krijgen, dan kun je de voicemail inspreken. Je wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Geen verwijzing van de huisarts nodig

Je kunt rechtstreeks een afspraak maken of je aanmelden. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Ook heb je geen verwijzing nodig om in aanmerking te komen voor vergoeding. Afhankelijk van jouw aanvullende verzekering en van jouw zorgverzekeraar kun je de behandelingen (ten dele) vergoed krijgen.

Afspraak afzeggen

Een afspraak kun je kosteloos 48 uur van tevoren afzeggen. Indien de afspraak binnen 48 uur wordt afgezegd worden de kosten van het consult in rekening gebracht. Deze kosten worden niet vergoed door je zorgverzekeraar.
Een afspraak afzeggen kun je zowel telefonisch als via de e-mail doen.

    Neem contact op

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


    Psy@home Psy@home