Angstaanval

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
‘s Avonds op aanvraag
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Paniekaanvallen onder controle krijgen?

Krijg je vaak een angstaanval? En is de situatie zo erg dat het je dagelijks leven beïnvloedt? Psy@Home helpt je graag jouw paniekaanvallen onder controle te krijgen. Diverse lichamelijke verschijnselen kunnen het gevolg zijn van spanning en angst, zoals hartkloppingen en duizeligheid. Wanneer je door deze angst de controle kwijtraakt, dan spreken wij van een angstaanval. Deze aanvallen kunnen enkele minuten duren, maar kunnen ook 1,5 uur aanhouden. Heb je regelmatig paniekaanvallen, dan zijn wij van Psy@Home je graag van dienst om de controle terug te krijgen. Wij komen bij je langs, maar de sessies kunnen ook op locatie in Leeuwarden plaatsvinden. Wat heeft je voorkeur?

Hoe kun je een angstaanval herkennen?

Heb je een angstaanval, dan zijn er verschillende symptomen waar je last van kunt hebben. Sommige mensen die een angstaanval hebben, zullen maar een of twee verschijnselen hebben. Anderen kunnen juist last hebben van meerdere klachten tegelijkertijd. Voorkomende verschijnselen van een angstaanval zijn:

 • Je hartslag versnelt;
 • Je krijgt een droge mond;
 • Je handen of voeten gaan tintelen;
 • Je voelt je benauwd;
 • Het voelt alsof je de controle verliest.

Bovengenoemde zijn een paar verschijnselen van angstaanvallen. Neem contact op voor meer informatie.

Angstaanval

Schakel onze hulp in

De lichamelijke verschijnselen die bij een angstaanval komen kijken, zijn niet schadelijk voor je. Wanneer je één keer een paniekaanval hebt gehad, dan is dit uiteraard vervelend, maar dan hoef je je nog geen zorgen te maken. Heb je echter met regelmaat een angstaanval, dan doe je er verstandig aan om ons in te schakelen. De psycholoog biedt je therapie op maat in Leeuwarden en omgeving. Samen met jou kijken wij naar je situatie en wat je nodig hebt. Hierop passen wij de behandeling aan. Omdat wij geen wachtlijst hebben, kun je in de meeste gevallen al binnen 1 à 2 weken bij ons terecht.

Graag wat meer informatie?

Wil je graag meer weten over hoe je een angstaanval kunt voorkomen? Of wil je graag onze hulp inschakelen in Leeuwarden of omgeving? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder. Vul hiervoor direct het contactformulier op onze site in en stuur deze naar ons op. Je kunt ook mailen naar info@psyathome.nl of bellen naar 06-23939188. Psy@Home helpt je de controle terug te nemen, wanneer je te maken hebt met angstaanvallen.

  Neem contact op

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


  Psy@home Psy@home