Psycholoog Burgum

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
‘s Avonds op aanvraag
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Psychologische hulp in de buurt van Burgum (Bergum)?

Overweeg je al een tijd vanuit Burgum psychologische hulp in te schakelen? Neem dan contact op met de psycholoog van psychologenpraktijk Psy@Home in Leeuwarden. Onze psycholoog biedt passende hulp aan voor jongeren, volwassenen en ouderen. Laat ons vanuit Burgum weten waar je behoefte aan hebt. Onze psycholoog werkt zorgvuldig, secuur en discreet en de psychologische hulp die je ontvangt is persoonlijk, effectief en adequaat. Daarnaast kun je onze psycholoog inschakelen voor relatietherapie en allerhande trainingen. Wat mogen wij voor je betekenen in Burgum?

De werkwijze van onze psycholoog nabij Burgum

De naam van onze psycholoog is Mariska de Jong-van der Henne. Omdat zij generalistisch is geschoold, kan zij alle voorkomende psychische problemen ambulant behandelen. De werkwijze van Mariska is persoonlijk, efficiënt en toekomstgericht. Zo realiseert ze een veilige en vertrouwde omgeving voor haar cliënten. Dit zorgt voor een soepel en ongedwongen behandeltraject. Onze psycholoog maakt van het bespreken van je klachten iets constructiefs, in plaats van iets negatiefs. Maak vanuit Burgum een afspraak met Mariska voor passende psychologische hulp.

Versterk je relatie met relatietherapie

Relatietherapie is echt niet alleen geschikt voor partners die elkaar het licht niet meer in de ogen gunnen. Elke relatie kan aanzienlijk versterkt worden met behulp van relatietherapie. Heb je het idee niet meer goed op één lijn te zitten met je partner? Staan de neuzen niet meer dezelfde kant op? Leef je in Burgum langs elkaar heen? Relatietherapie kan je net dat inzicht geven waardoor je elkaar weer terugvindt. Op je eigen tempo bespreken wij de problemen, achterhalen we de oorzaken en bedenken we toekomstgerichte oplossingen. Onze psycholoog handelt daarbij respectvol, aandachtig en effectief. Ben je benieuwd naar wat relatietherapie voor je relatie kan betekenen? Leg contact met onze psychologenpraktijk.

Welke problemen brengen je naar onze psychologenpraktijk?

Welke klachten ervaar je? Wij weten de juiste psychologische hulp te bieden. Maak vanuit Burgum een afspraak met ons als je last hebt van bijvoorbeeld de volgende problemen:

 • Depressieve gevoelens;
 • Traumatische ervaringen;
 • Stressgevoelens op werk;
 • Angstaanvallen;
 • Onzekerheid in sociale gelegenheden.

Psycholoog Burgum

EMDR therapie

Bij onze psychologenpraktijk in omgeving Burgum bieden wij ook EMDR-therapie. EMDR wordt vooral toegepast bij het verwerken van een traumatische gebeurtenis. Zo helpt de therapie bij het verwerken van onder andere een ernstige ziekte, overval, (auto)ongeval, mishandeling, (seksueel) misbruik, brand of een oorlogssituatie. Ook wanneer je te maken hebt gehad met een verlieservaring helpt EMDR. Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts en kunt rechtstreeks een afspraak maken.

Wij zijn uw psycholoog nabij Burgum

Heb je in Burgum behoefte aan psychologische hulp? Maak dan een afspraak met psychologenpraktijk Psy@Home in Leeuwarden. Bel telefoonnummer 06-23939188 of mail naar info@psyathome.nl. Je kunt uiteraard ook direct vrijblijvend ons online contactformulier invullen. Onze psycholoog neemt graag contact met je op. Onze psycholoog heet je van harte welkom vanuit Burgum.

  Neem contact op

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


  Psy@home Psy@home