Cognitieve gedragstherapie in Leeuwarden

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
‘s Avonds op aanvraag
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Wat is cognitieve gedragstherapie?

Cognitieve gedragstherapie gaat ervan uit dat problemen beïnvloed en in stand worden gehouden door iemands gedachten en gedrag. Het doel van cognitieve gedragstherapie is om dit patroon te doorbreken.

De psycholoog van Psy@Home in Leeuwarden gebruikt technieken uit de cognitieve gedragstherapie. Deze technieken uit de cognitieve gedragstherapie zijn in de behandeling van diverse psychische klachten effectief gebleken. Door deze technieken in de therapie in te zetten kunnen wij van Psy@Home je bij psychische klachten goed helpen in Leeuwarden en omgeving.

Voor wie

Je kunt bij ons terecht voor de behandeling van onder andere:

 • Diverse angsten;
 • Milde depressies;
 • Eetproblemen;
 • Burn-out;
 • Lage eigenwaarde;
 • Spanningsklachten;
 • Agressie problematiek.
Cognitieve gedragstherapie

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer je contact met ons in Leeuwarden opneemt, dan plannen wij zo snel mogelijk een intakegesprek. Meestal kan dit binnen 1 á 2 weken. Het gesprek vindt plaats in de praktijk in Leeuwarden en indien je wenst bij je thuis. Tijdens het intakegesprek zal de psycholoog je een aantal vragen stellen. Ook zullen er een aantal praktische zaken aan bod komen. Denk hierbij aan de betalingswijze en het maken van vervolgafspraken. Hoeveel vervolgafspraken je nodig hebt, is afhankelijk van de situatie en de ernst van het probleem. In de meeste gevallen zijn 5 tot 8 sessies voldoende. Wij bieden je therapie op maat. De psycholoog kijkt naar je specifieke situatie en wat je nodig hebt en daar passen wij de behandeling op aan.

Onze hulp in Leeuwarden inschakelen?

Wil je graag meer weten over onze therapie in Leeuwarden en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. De psycholoog helpt je graag verder. Je kunt ons bereiken door het contactformulier op de website in te vullen of een e-mail sturen naar info@psyathome.nl. Wij beantwoorden het bericht dan zo spoedig mogelijk. Ook kun je telefonisch contact opnemen door te bellen naar 06-23939188. Psy@Home is je adres voor psychologische hulp.

  Neem contact op

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


  Psy@home Psy@home