Cursus sociale vaardigheden

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
‘s Avonds op aanvraag
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Therapie in de praktijk of bij jou thuis

Ben je naar een training in sociale vaardigheden op zoek? Dan kunnen wij van Psy@Home je helpen. Sociale vaardigheden zijn belangrijk om op een juiste manier om te kunnen gaan met anderen. Ze zijn dan ook van belang om relaties tot stand te brengen en te houden. Ook zijn ze onmisbaar om goed te kunnen samenwerken. Wanneer iemand niet sociaal vaardig gedrag vertoont, kan dit diverse negatieve gevolgen hebben. Denk hierbij aan buitensluiting en afwijzing. Met onze sociale vaardigheidstraining leer je diverse situaties en andere mensen begrijpen. Wij bieden een training voor kinderen van 10 tot 18 jaar, maar ook volwassenen kunnen bij ons terecht. Onze sessies vinden plaats in de praktijk in Leeuwarden en kunnen eventueel bij je thuis gegeven worden.

Is een cursus sociale vaardigheden nodig?

Wanneer iemand geen goede sociale vaardigheden heeft, kan diegene het risico lopen om te worden afgewezen. Mensen die deze vaardigheden niet goed beheersen, vinden het vaak lastig om de verwachtingen van hun omgeving te beoordelen en als ze dit al doen, dan is dit vaak negatief. De kenmerken van sociaal onvaardig gedrag zijn onder andere:

 • Woede-uitbarstingen;
 • Onzekerheid;
 • Een negatief zelfbeeld hebben;
 • Gepest worden of juist zelf pesten;
 • Sterke reacties hebben op kritiek.

Cursus sociale vaardigheden

Training op maat

Je bent bij ons aan het juiste adres voor een sociale vaardigheidstraining. Deze training is specifiek gericht op kinderen en jongeren die niet over deze vaardigheden beschikken, en kunnen in een-op-eengesprekken plaatsvinden, maar ook in groepen. De kinderen en jongeren leren in de training sociale situaties herkennen en hoe hiermee om te gaan. Wij bieden sessies op maat en gericht op je zoon of dochter. De training vindt plaats in de praktijk in Leeuwarden en kan eventueel bij je thuis worden gehouden. Ook kun je bij ons terecht voor een training voor volwassen. Neem voor informatie contact op.

Neem gerust contact op

Wil je graag meer weten over onze training? Of zou je ons graag een andere vraag willen stellen of heb je vragen over bijvoorbeeld de mogelijkheden in Leeuwarden en omgeving? Neem in deze gevallen contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over deze training om sociale patronen te herkennen en hoe hierop te reageren. Je kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar 06-23939188 of mail naar info@psyathome.nl. Voor een training in sociale vaardigheden ben je bij Psy@Home aan het juiste adres.

  Neem contact op

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


  Psy@home Psy@home