Psycholoog Dokkum

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
‘s Avonds op aanvraag
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Psychologische hulp nodig?

Ben je in Dokkum toe aan passende hulp van een psycholoog? Maak dan een afspraak bij psychologenpraktijk Psy@Home in Leeuwarden. Binnen een half uur ben je vanuit Dokkum bij ons. Onze psycholoog biedt effectieve, persoonlijke en adequate psychologische hulp aan jongeren, volwassenen en ouderen. Je kunt bij ons terecht voor psychologische hulp, relatietherapie en allerhande trainingen. Ben je benieuwd of wij oplossingen hebben voor je klachten? Maak een afspraak met onze psycholoog vanuit Dokkum.

Zo werkt onze psycholoog

Onze psycholoog heet Mariska de Jong-van der Henne. Mariska heeft (klinische) psychologie aan de universiteit gestudeerd en is generalistisch geschoold. Dit geeft haar de kennis voorkomende psychische problemen ambulant te kunnen behandelen. Mariska legt graag een goede klik tussen de cliënt en haarzelf. Dit verbetert het verloop van het behandeltraject aanzienlijk. Onze psycholoog zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt in een veilige en vertrouwde omgeving. Wij maken van het bespreken van je klachten iets constructiefs, in plaats van iets negatiefs. Neem contact op met Mariska vanuit Dokkum en schakel haar in voor passende psychologische hulp.

Verbeter je relatie met relatietherapie

Elke relatie kan aanzienlijk verbeterd worden met behulp van relatietherapie. Het is echt niet alleen geschikt voor partners die absoluut niet meer door één deur kunnen. Ben je je partner een beetje ‘uit het zicht verloren’? Blijken jouw prioriteiten in Dokkum niet op één lijn te liggen met die van je partner? Mis je die chemie van eerst? Relatietherapie biedt je de uitkomst. Samen bespreken wij welke problemen je ervaart, waar de oorzaak kan liggen en welke oplossingen er kunnen zijn. Onze aanpak is respectvol, aandachtig, efficiënt en toekomstgericht. Ben je benieuwd naar wat relatietherapie voor je relatie kan betekenen? Maak een afspraak bij onze psychologenpraktijk.

Onze psychologenpraktijk pakt allerhande problemen aan

Voor elk probleem is de juiste psychologische hulp te vinden. Zo pakt onze psycholoog veilig, secuur en discreet onder andere het volgende aan:

 • Klachten omtrent je emoties;
 • Problemen in je relatie;
 • Ongewenst aangeleerd gedrag;
 • Moeilijkheden in het ontwikkelen;
 • Drempels in sociale vaardigheden;
 • Angstklachten.

Psycholoog Dokkum

EMDR therapie

Bij onze psychologenpraktijk in omgeving Dokkum bieden wij ook EMDR-therapie. EMDR wordt vooral toegepast bij het verwerken van een traumatische gebeurtenis. Zo helpt de therapie bij het verwerken van onder andere een brand of een oorlogssituatie, ernstige ziekte, overval, (auto)ongeval, mishandeling of (seksueel) misbruik. Ook wanneer je te maken hebt gehad met een verlieservaring helpt EMDR. Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts en kunt rechtstreeks een afspraak maken.

Heb je last van een ander probleem? Geef het aan ons door vanuit Dokkum. Wij helpen je graag aan een passende oplossing.

Ontmoet onze psycholoog vanuit Dokkum

Psychologenpraktijk Psy@Home is telefonisch te bereiken vanuit Dokkum via 06-23939188. Mail je liever? Gebruik dan ons e-mailadres info@psyathome.nl. Of vul ons online contactformulier in. Onze psycholoog biedt je graag de juiste psychologische hulp. Vertel ons vanuit Dokkum waar je tegenaan loopt, dan bieden wij een passende hulp.

  Neem contact op

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


  Psy@home Psy@home