Psycholoog Drachten

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
‘s Avonds op aanvraag
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Behoefte aan psychologische hulp?

Ben je op zoek naar een psycholoog in omgeving Drachten? Maak dan een afspraak met Psy@Home. Deze psychologenpraktijk, gelegen in Leeuwarden, is opgericht door Mariska de Jong-van der Henne. Zij is een ervaren psycholoog. Mariska biedt effectieve en adequate psychologische hulp in onze praktijk nabij Drachten. Zowel jongeren, volwassenen als ouderen met psychische problemen en klachten van uiteenlopende aard kunnen terecht bij Psy@Home. Mariska biedt psychologische hulp, relatietherapie en diverse trainingen. Wens je ook hulp, advies en ondersteuning van een psycholoog? Maak vanuit Drachten een afspraak met Mariska.

Informatie over je psycholoog

Een vertrouwelijke en open band tussen de cliënt en de psycholoog is van groot belang voor het verloop van het behandeltraject. Daarom hierbij alvast enige informatie over Mariska. Mariska is aan de universiteit opgeleid met de afstudeerrichting klinische psychologie. Omdat Mariska generalistisch is geschoold, is zij gekwalificeerd voor alle voorkomende psychische problemen die ambulant behandeld kunnen worden. Hierdoor kan iedereen bij psychologenpraktijk Psy@Home terecht. Heb je in Drachten last van sociale problematiek, emotionele problematiek, gedragsproblematiek, ontwikkelingsproblematiek, werk- en studie gerelateerde problematiek of relatieproblematiek? Psycholoog Mariska biedt je de juiste psychologische hulp.

Behoefte aan relatietherapie?

Ondervindt je in Drachten problemen in je relatie? Dan kan relatietherapie de oplossing bieden. Bij ons ontvang je persoonlijke aandacht. Ook nemen wij volop tijd voor jou en je partner. Wij stemmen onze relatietherapie af op je behoeften en situatie. Precies op je eigen tempo maken wij het je mogelijk je relatieproblemen op te lossen. Tijdens de relatietherapie proberen we samen de oorzaken van de eventuele problemen te achterhalen en op te lossen. Uiteraard met respect en een luisterend oor voor beide partners.

Hiervoor kun je bij onze psychologenpraktijk terecht

Naast relatietherapie biedt onze psycholoog psychologische hulp aan voor de volgende klachten. Welke klachten ondervindt je in Drachten? Wij bieden hulp voor onder andere:

 • Stress, burn-out, concentratieproblemen en faalangst;
 • Eetproblemen, slaapproblemen en depressieve gevoelens;
 • Assertiviteitsproblemen, contactproblemen en onzekerheid;
 • Angstaanvallen, paniekaanvallen en traumatische ervaringen;
 • Opvoedingsproblemen, schuldgevoelens en ontwikkelingsproblemen.
EMDR therapie

EMDR therapie

Bij onze psychologenpraktijk in omgeving Drachten bieden wij ook EMDR-therapie. EMDR wordt vooral toegepast bij het verwerken van een traumatische gebeurtenis. Zo helpt de therapie bij het verwerken van onder andere mishandeling of (seksueel) misbruik, brand, een oorlogssituatie, ernstige ziekte, overval of (auto)ongeval. Ook wanneer je te maken hebt gehad met een verlieservaring helpt EMDR. Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts en kunt rechtstreeks een afspraak maken.

Contact met onze psycholoog vanuit Drachten

Heb je vanuit Drachten behoefte aan psychologische hulp? Neem dan contact op met Psy@Home. Je bereikt onze psychologenpraktijk telefonisch via 06-23939188. Mailen mag naar info@psyathome.nl. Je kunt je bericht ook achterlaten via ons online contactformulier. Psycholoog Mariska helpt je graag nabij Drachten aan de juiste psychologische ondersteuning.

  Neem contact op

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


  Psy@home Psy@home