Psycholoog Dronryp

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
Ook ‘s avonds
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Behoefte aan psychologische hulp in Dronryp?

Loop je tegen bepaalde problemen aan waar je niet uit dreigt te komen? Overweeg je in Dronryp psychologische hulp in te schakelen? Blijf er niet mee rondlopen, maar neem contact op met psychologenpraktijk Psy@Home in Leeuwarden. Wij bieden passende therapie en begeleiding aan voor jongeren, volwassenen en ouderen. Waar heb je in Dronryp behoefte aan? De psycholoog van Psy@Home zorgt voor een resultaatgerichte, persoonlijke en effectieve behandeling. Je kunt ook in onze praktijk terecht voor relatietherapie. Wil je meer weten over de hulp die wij je kunnen aanbieden? Je leest op deze pagina meer informatie over onze psychologenpraktijk. Ook kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we kunnen bekijken hoe wij je in Dronryp de juiste hulp kunnen aanbieden.

Meer over psychologenpraktijk Psy@Home

Bij Psy@Home hechten wij grote waarde aan het opbouwen van een goede relatie tussen jou en de psycholoog. Dit werkt naar onze mening namelijk het beste. Immers, je stelt zich kwetsbaar op en vertelt de psycholoog persoonlijke verhalen. Wij zullen dan ook altijd discreet en uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. De psycholoog, Mariska, zal je op je gemak stellen waardoor het delen van je verhaal en gevoelens je een veilig gevoel zal geven. Hoe kunnen wij je in Dronryp helpen? Vertel je verhaal, onze psycholoog zal een specifiek op jouw situatie gerichte behandeling voorstellen.

Ervaar je problemen in je relatie?

Ervaren jij en je partner in Dronryp problemen in de relatie of je huwelijk? Heb je het idee dat je uit elkaar aan het groeien bent of voel je je onbegrepen? Relatietherapie kan je helpen om elkaar beter te begrijpen en je beter te leren communiceren om uiteindelijk weer naar elkaar toe te groeien. De relatietherapie bij Psy@Home helpt je de oorzaken van het probleem te achterhalen en heel gericht met je problemen om te gaan.

Wil je meer weten over de relatietherapie in onze psychologenpraktijk? Maak dan een afspraak!

Een steun in de rug

Psychologische hulp is weggelegd voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken, die zijn of haar problemen in Dronryp wil aanpakken en een plek wil kunnen geven. Deze problemen kunnen heel verschillend van aard zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Angst;
 • Depressie;
 • Onzekerheid;
 • Stress;
 • Concentratieproblemen.

Psycholoog Dronryp

EMDR therapie

Bij onze psychologenpraktijk in omgeving Dronryp bieden wij ook EMDR-therapie. EMDR wordt vooral toegepast bij het verwerken van een traumatische gebeurtenis. Zo helpt de therapie bij het verwerken van onder andere mishandeling of (seksueel) misbruik, brand, een oorlogssituatie, ernstige ziekte, overval of (auto)ongeval. Daarnaast helpt EMDR ook wanneer je te maken hebt gehad met een verlieservaring. Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts en kunt rechtstreeks een afspraak maken.

Schakel nu hulp in!

Heb je in Dronryp bepaalde klachten die je onder de loep wilt nemen en een plek wilt kunnen geven? Psy@Home helpt je hier graag bij door een effectieve behandeling met je te doorlopen. Voor het maken van een afspraak bel je ons op telefoonnummer: 06-23939188 of mail naar info@psyathome.nl. Tevens kun je het contactformulier invullen voor het maken van een afspraak. Wij staan ook voor je klaar in Dronryp.

  Neem contact op

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


  Psy@home Psy@home