Faalangst volwassenen

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
‘s Avonds op aanvraag
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Krijg je leven weer onder controle

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met faalangst bij volwassenen in Leeuwarden of omgeving? Dan zit je goed bij Psy@Home. Wist je dat er drie verschillende vormen van faalangst zijn? Cognitieve faalangst waarbij je angst ervaart voor het maken van examens en leren. De andere twee vormen zijn sociale angst en motorisch angst. Bij deze eerste vorm gaat het om angst voor sociale situaties, bijvoorbeeld voor presentaties of bij vriendschappen. Bij de laatste vorm gaat het over zaken waarbij spieren komen kijken, zoals sporten of met machines werken. Of je nu volwassen bent of kind, wij helpen je je angst te overwinnen.

Herken faalangst bij volwassenen

Denk je dat je last hebt van faalangst? Maar weet je niet zeker of dit het geval is? Er zijn een aantal tekenen waaraan je deze angstvorm eenvoudig zelf kunt herkennen. Volwassenen die hiermee te maken hebben, hebben vaak een negatief beeld van zichzelf. Daarnaast zijn er andere kenmerken, onder andere:

 • Je hebt van tevoren last van angst en gedachten dat het je niet gaat lukken;
 • Je hebt een negatief beeld van jezelf. Een compliment kun je moeilijk aannemen;
 • Je zweet veel, wordt rood, hebt last van hartkloppingen, maag- en buikpijn en je moet veel naar het toilet;
 • Je hebt last van angst in situaties waarin je beoordeeld wordt;
 • Door deze angst presteer je vaak beneden je niveau.
Faalangst volwassenen

Hoe bieden wij hulp?

Omdat wij onze sessies voor volwassenen op jouw situatie en behoeften afstemmen, kunnen wij je de hulp bieden waar je naar op zoek bent. Samen gaan wij op zoek naar de oorzaak van je faalangst. Bij onze faalangstreductietraining voor volwassenen hanteren wij een persoonlijke aanpak. De training voor faalangst vindt in de praktijk in Leeuwarden plaats en kan eventueel bij u thuis plaatsvinden.

Graag wat meer informatie?

Wil je graag weten wat er komt kijken bij een faalangsttraining voor volwassenen? Of wil je weten hoe wij hulp bieden in Leeuwarden en omgeving bij faalangst? Dan kun je contact opnemen. Wij staan graag voor je klaar. Bel (06-23939188) of mail (info@psyathome.nl) ons vandaag nog. Je kunt ook direct op onze site het contactformulier invullen en naar ons toesturen. Wij beantwoorden je bericht dan zo snel mogelijk. Neem vandaag contact op voor hulp bij faalangst bij volwassenen en overwin ook je angst.

  Neem contact op

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


  Psy@home Psy@home