Psycholoog Franeker

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
Ook ‘s avonds
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Psychologische hulp helpt je verder

Ben je vanuit Franeker zoekende naar een psychologenpraktijk? Maak dan kennis met de ervaren psycholoog van Psy@Home. Je vindt ons in Leeuwarden op slechts 20 minuten rijden vanuit Franeker. Onze psycholoog heet Mariska de Jong-van der Henne. Zij biedt effectieve en adequate psychologische hulp aan jongeren, volwassenen en ouderen aan. Wij bieden psychologische hulp, relatietherapie en diverse trainingen. Geef je wensen aan ons door en wij gaan hier respectvol en discreet mee om. Onze psycholoog maakt graag kennis met je vanuit Franeker.

De achtergrond van onze psycholoog

Een behandeltraject werkt volgens ons pas optimaal als er een goede klik tussen een psycholoog en een cliënt aan ten grondslag ligt. Wij zorgen er daarom voor dat je je bij ons op je gemak voelt. Het delen van je klachten en problemen wordt daardoor niet iets vervelends, maar constructiefs. Ongeacht de aard van je nare gevoelens. Onze psycholoog, Mariska, is universitair en generalistisch geschoold in de (klinische) psychologie. Hierdoor weet zij voorkomende psychische problemen ambulant te behandelen. Waarmee mogen wij je helpen vanuit onze psychologenpraktijk? Geef vanuit Franeker je wensen door en wij helpen je spoedig aan de juiste psychologische hulp.

Relatietherapie haalt het beste uit elke relatie

Psy@Home heeft al heel wat relaties sterker weten te maken dankzij de juiste relatietherapie. Wij benadrukken dan ook graag dat relatietherapie echt niet enkel is voor partners die elkaar al volledig lijken te zijn kwijtgeraakt. Elke relatie kan versterkt worden door relatietherapie. Ook als de basis nog prima intact is, maar je elkaar weer even ‘terug moet vinden’. Wens je dit ook in Franeker? Ontdek dan de veilige en vertrouwde omgeving die Psy@Home voor je kan creëren. Wij vinden samen met jou respectvolle, efficiënte en toekomstgerichte oplossingen voor je relatie.

Voor wie onze psychologenpraktijk uitkomst biedt

Iedereen kan bij ons terecht voor psychologische hulp. Ongeacht de aard van je gevoelens. Onze psycholoog biedt je hulp en ondersteuning bij onder andere:

 • Emotionele problematiek;
 • Relatieproblemen;
 • Gedragsproblemen;
 • Ontwikkelingsproblemen;
 • Problemen in sociale vaardigheden.

Psycholoog Franeker

EMDR therapie

Bij onze psychologenpraktijk in omgeving Franeker bieden wij EMDR-therapie. EMDR wordt meestal toegepast bij het verwerken van een traumatische gebeurtenis. Zo helpt de therapie bij het verwerken van onder andere mishandeling of (seksueel) misbruik, brand, overval, een oorlogssituatie, ernstige ziekte of (auto)ongeval. Ook wanneer je te maken hebt gehad met een verlieservaring helpt EMDR. Er is geen verwijzing nodig van de huisarts en je kunt rechtstreeks een afspraak maken.

Heb je behoefte aan hulp omtrent een ander probleem? Laat ons vanuit Franeker weten wat je klachten zijn en wij helpen je verder.

Ontmoet vanuit Franeker onze psycholoog

Je bereikt psychologenpraktijk Psy@Home telefonisch vanuit Franeker via 06-23939188. Mail je liever? Stuur dan je bericht naar info@psyathome.nl. Of laat een bericht achter op ons digitale contactformulier. Het inschakelen van psychologische hulp kan je leven aanzienlijk verlichten en verbeteren. Onze psycholoog ziet je komst vanuit Franeker tegemoet.

  Neem contact op

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


  Psy@home Psy@home