Psycholoog Grou

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
‘s Avonds op aanvraag
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Wanneer u het zelf even niet meer weet

Ben je in Grou op zoek naar een psychologenpraktijk om psychologische hulp in te schakelen? Neem in dat geval contact op met psychologenpraktijk Psy@Home in Leeuwarden. In onze praktijk wordt professionele hulp geboden voor jongeren, volwassenen en ouderen. Hoe kan onze psycholoog jou in Grou helpen? In onze psychologenpraktijk gaan wij altijd zeer discreet en zorgvuldig met jouw gegevens om. Je kunt ons inschakelen voor onder andere relatietherapie, trauma’s, angsproblematiek en trainingen. Op deze pagina lees je wat wij voor jou in Grou kunnen betekenen. Plan gerust een afspraak voor een intakegesprek met onze psycholoog.

De juiste psychologische hulp

Iedereen komt weleens op het punt in zijn of haar leven dat bepaalde problemen te groot zijn om in je eentje op te lossen. In dat geval is het inschakelen van psychologische hulp bij een psycholoog een zeer verstandige keuze. Een psycholoog kan je helpen dingen te relativeren, te erkennen en op basis van therapie proberen een oplossing te vinden voor uw problemen. Woont je in Grou en zoek je hulp? Breng dan een bezoek aan psychologenpraktijk Psy@Home in Leeuwarden.

Met relatietherapie blaast u nieuw leven in uw relatie!

Ervaar je in Grou problemen in je huwelijk of relatie waar je samen niet uitkomt? Relatietherapie biedt in dat geval een uitstekende hulp. Samen met de psycholoog onderzoek je onderliggende gevoelens en gedachten en leer je elkaar beter te begrijpen. Je zult merken dat je beter met elkaar leert communiceren, wat je huwelijk of relatie ten goede komt. Bij Psy@Home bieden wij verschillende mogelijkheden voor relatietherapie. Maak gerust een afspraak om te bekijken hoe onze psycholoog jouw relatie weer kan versterken.

Welke klachten ervaart u in Grou?

Voor wie is onze psychologische hulp eigenlijk geschikt? Psy@Home biedt psychologische hulp aan op een laagdrempelige manier en onze praktijk is gericht op een ieder die moeilijkheden in het leven ervaart en daar hulp bij kan gebruiken. Breng vanuit Grou dus gerust een bezoek aan Psy@Home. Hieronder lees je een aantal voorbeelden van klachten waarvoor je onder andere bij Psy@Home terecht kan:

 • Eetproblemen;
 • Angstklachten;
 • Depressieve gevoelens;
 • Opvoedingsproblemen;
 • Onzekerheid.
EMDR therapie

Afspraak maken?

Wij hopen dat je in Grou een beeld heeft gekregen van onze praktijk. Wij bekijken graag voor jou welke behandeling geschikt is. Wil je een afspraak maken? Bel ons dan op telefoonnummer 06-23939188 of stuur een e-mail naar info@psyathome.nl. Tevens kun je het contactformulier invullen voor het maken van een afspraak. Graag bieden wij je in Grou de juiste hulp.

  Neem contact op

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


  Psy@home Psy@home