Psycholoog Harlingen

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
Ook ‘s avonds
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Psychologische hulp nodig?

Zoek je vanuit Harlingen naar een professionele en prettige psycholoog? Maak een afspraak bij Psy@Home. Je vindt onze psychologenpraktijk in Leeuwarden. Onze psychologische hulp wordt geboden door psycholoog Mariska de Jong-van der Henne. Zij biedt passende en effectieve hulp aan jongeren, volwassenen en ouderen uit de ruime omgeving van Harlingen. Naast psychologische hulp kun je ook bij ons terecht voor relatietherapie en diverse trainingen. Ongeacht welke psychische problemen of klachten je ervaart. Heb je interesse in de diensten van Psy@Home? Maak direct een afspraak met onze psycholoog vanuit Harlingen.

Onze psycholoog

Onze psycholoog, Mariska, is universitair afgestudeerd in de psychologie. Zij is generalistisch geschoold. Hierdoor beschikt zij over de kennis om voorkomende psychische problemen ambulant te kunnen behandelen. Mariska zet veel energie in om een goede vertrouwensband tussen de cliënt en de psycholoog te creëren. Zo voel je je op je gemak bij ons in Leeuwarden. Je mag ons vanuit Harlingen benaderen met allerhande klachten. Zowel op het gebied van emoties, gedrag, ontwikkeling, werk als je relatie. Maak een afspraak bij psychologenpraktijk Psy@Home. Wij bieden je de juiste psychologische hulp.

Relatietherapie kan je relatie redden

Verloopt je relatie in Harlingen niet meer zo prettig als voorheen? Onderzoek waar de oorzaak van deze verschuiving ligt middels relatietherapie. Wij bieden je een veilige en vertrouwde plek om je relatieproblemen te bespreken. Wij zorgen dat je dit met respect voor elkaar, op je eigen tempo en met efficiënte oplossingen kunt doen. Onze aanpak is persoonlijk, aandachtig en effectief. Je behoeften staan bij onze relatietherapie centraal. Wij proberen niet alleen de oorzaak van het probleem weg te halen, maar kijken ook naar resultaten in de toekomst. Red je relatie door je aan te melden voor relatietherapie bij Psy@Home.

Kun je terecht bij onze psychologenpraktijk?

Zoals gezegd bieden wij voor psychische problemen passende psychologische hulp aan. Je kunt namelijk, naast relatietherapie, ook bij onze psycholoog terecht als je onder andere onderstaande problemen ondervindt:

 • Faalangst;
 • Onzekerheid;
 • Paniekaanvallen;
 • Overspannenheid;
 • Contactproblemen.

Psycholoog Harlingen

EMDR therapie

Bij onze psychologenpraktijk in omgeving Harlingen bieden wij EMDR-therapie. EMDR wordt vaak toegepast bij het verwerken van een traumatische gebeurtenis. De therapie helpt bij het verwerken van onder andere (seksueel) misbruik, mishandeling, brand, een overval, een oorlogssituatie, ernstige ziekte of een (auto)ongeval. Ook wanneer je te maken hebt gehad met een verlieservaring helpt EMDR. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig en je kunt rechtstreeks een afspraak maken.

Staan je klachten hier niet bij? Neem vanuit Harlingen contact met ons op om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.

Bereik onze psycholoog vanuit Harlingen

Kies ook vanuit Harlingen voor psychologische hulp. Na enkele sessies kun je al verschil merken. Je bereikt psychologenpraktijk Psy@Home telefonisch via 06-23939188 en per mail via info@psyathome.nl. Of laat je verzoek achter op ons online contactformulier. Je vindt psycholoog Mariska in Leeuwarden, op slechts 25 minuten rijden van Harlingen.

  Neem contact op

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


  Psy@home Psy@home