Relatieproblemen

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
‘s Avonds op aanvraag
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Therapie naar je situatie en behoefte

Hebben jij en je partner in Leeuwarden of omgeving relatieproblemen? Dan ben je voor relatietherapie bij Psy@Home aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons van onze collega’s door onze persoonlijke werkwijze en dit zie je in verschillende facetten van onze werkwijze terug. Wij bieden je therapie die wordt afgestemd op je situatie en behoeften. Ook nemen wij de tijd voor je, zodat je in je eigen tempo je relatieproblemen kunt oplossen. Daarnaast is het ook mogelijk om de sessies bij je thuis te volgen. Zo kun je in een vertrouwde omgeving je problemen bespreken.

Hoe kunnen wij je helpen?

Waarom ga je eigenlijk in relatietherapie? De belangrijkste reden zal waarschijnlijk zijn om je relatie te redden. Maar wat denk je zelf dat de oorzaak van je relatieproblemen is? Het antwoord hierop zal niet zo eenvoudig zijn. Je problemen zijn immers niet van de een op andere dag ontstaan. Daarom gaat onze therapeut met je aan de slag om de oorzaken van je relatieproblemen te onderzoeken en op te lossen. Omdat zij buiten de relatie staat, kan zij voor je onzichtbare patronen doorbreken om zo tot een oplossing te komen. Verandering heeft tijd nodig. Daarom nemen wij zoveel tijd voor jou en je partner als nodig is.

Relatieproblemen

Waarom kies je voor ons? Hierom!

Wanneer je je relatieproblemen wilt oplossen, dan zou je natuurlijk ook voor een andere psycholoog in Leeuwarden of omgeving kunnen kiezen. Of je zou kunnen proberen om je relatieproblemen zelf op te lossen. Kies je hiervoor, dan doe je jezelf tekort. Wij bieden je namelijk het volgende:

  • Je vindt bij ons vakkennis en ervaring;
  • Omdat onze psycholoog buiten je relatie staat, kan zij je nieuwe inzichten geven en vaste patronen doorbreken;
  • Wij geven sessies op maat;
  • Je hoeft geen doorverwijzing van een huisarts te hebben om bij ons terecht te kunnen.

Pelatieproblemen Leeuwarden

Relatieproblemen? Schakel Psy@Home in!

Wil je graag meer informatie over hoe wij je van dienst kunnen zijn bij relatieproblemen in Leeuwarden of omgeving? Of heb je nog een andere vraag voor onze psycholoog? Onze psycholoog helpt je graag verder. Je kunt ons direct telefonisch bereiken op 06-23939188. Ook kun je het contactformulier op onze website invullen of mailen naar info@psyathome.nl. Wij reageren dan zo snel mogelijk op je bericht. Hoe kunnen wij helpen bij je relatieproblemen?

    Neem contact op

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


    Psy@home Psy@home