Relatietherapie in Leeuwarden

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
‘s Avonds op aanvraag
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Op zoek naar relatietherapie?

Willen jij en je partner graag in relatietherapie in Leeuwarden of omgeving? Psy@Home staat voor je klaar. Wij geven relatietherapie op maat. Onze psycholoog in Leeuwarden houdt dan ook rekening met je situatie en jouw behoefte. Daarnaast hebben veranderingen tijd nodig. Wij nemen dan ook de tijd voor je en gaan op jouw tempo aan de slag om je relatie te redden. Om de therapie te laten slagen, is medewerking van beide partners echter wel belangrijk. Onze therapiesessies vinden plaats in de praktijk in Leeuwarden en kunnen eventueel bij je thuis gegeven worden. Hoe kunnen wij je helpen?

Waarom kiezen voor relatietherapie bij ons in Leeuwarden?

Tijdens het eerste gesprek met de psycholoog zal zij je ongetwijfeld vragen waarom je ervoor gekozen hebt om in relatietherapie te gaan. Het antwoord hierop zal je waarschijnlijk niet zo gemakkelijk kunnen geven. Een relatiecrisis ontstaat immers niet van de een op andere dag. De oorzaak van een relatie die niet goed loopt, is vaak een negatief interactiepatroon, dat meestal alleen doorbroken kan worden met hulp van buitenaf. De psycholoog in Leeuwarden neemt de tijd voor je. Zij helpt je om er in je eigen tempo achter te komen wat de oorzaak van je probleem is en deze te verhelpen.

Daarom schakel je ons in

Je kunt natuurlijk ook een andere psycholoog inschakelen voor relatietherapie in Leeuwarden of omgeving. Dat begrijpen wij bij Psy@Home maar al te goed. Daarom doen wij graag die stap extra voor je. Kies je voor ons:

  • Wij beschikken over vakkundige kennis en ervaring;
  • Relatietherapie op maat in lijn met je behoefte en situatie;
  • Wij hebben geen wachtlijst. Binnen 1 à 2 weken vindt het intakegesprek plaats;
  • Je hebt geen doorverwijzing van de huisarts nodig.
Relatietherapie

Meer weten? Neem contact op

Wil je graag meer informatie over relatietherapie? Of zou je graag van onze diensten gebruikmaken in Leeuwarden of omgeving? Dan kun je in beide gevallen contact met ons opnemen.

Je bereikt ons in Leeuwarden door het contactformulier op de website in te vullen of een e-mail naar info@psyathome.nl te zenden. Telefonisch kun je ons bereiken via 06-23939188. De psycholoog staat graag voor je klaar. Red ook je relatie en kies voor relatietherapie in Leeuwarden.

    Neem contact op

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


    Psy@home Psy@home