Psycholoog Sneek

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
‘s Avonds op aanvraag
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Psychologische hulp biedt oplossingen

Ben je vanuit Sneek op zoek naar een prettige en professionele psychologenpraktijk? Maak een afspraak met de psycholoog van Psy@Home. Je vindt ons in Leeuwarden. Onze psycholoog, Mariska de Jong-van der Henne, biedt effectieve en adequate psychologische hulp. Zowel aan jongeren, volwassenen en ouderen. Je kunt ons vanuit Sneek benaderen voor psychologische hulp, maar ook voor relatietherapie en diverse trainingen. Geef je wensen aan ons door. Wij gaan hier respectvol en discreet mee om. Maak vanuit Sneek een afspraak met de psycholoog van Psy@Home als je toe bent aan oplossingen.

Maak kennis met onze psycholoog

Onze psycholoog, Mariska, gaat graag een vertrouwde, veilige en prettige relatie aan met haar cliënten. Immers, pas als je je compleet op je gemak voelt, zul je je problemen en klachten zonder belemmeringen bij Mariska neer kunnen leggen. En hoe beter zij deze kan aanpakken. Onze psycholoog is universitair afgestudeerd in de psychologie. Omdat zij heeft gekozen voor generalistische scholing, kan zij voorkomende psychische problemen ambulant behandelen. Geef vanuit Sneek aan ons door welke klachten je ervaart. Dan plannen wij graag een afspraak met je in. Vanuit onze psychologenpraktijk helpen wij je graag aan de juiste psychologische hulp.

Relatietherapie is geen schande

Psy@Home heeft al heel wat relaties terug op de rit gekregen dankzij de juiste relatietherapie. Het is dan ook helemaal geen schande behoefte te hebben aan relatietherapie. De juiste begeleiding brengt je weer dichter bij elkaar in Sneek. Psy@Home biedt je een veilige en vertrouwde plek samen. Je kunt bij en met ons je relatieproblemen bespreken op een rustige, zorgvuldige en respectvolle manier. Wij bieden effectieve, persoonlijke en toekomstgerichte hulp. Geef je relatie een kans door een beroep te doen op onze relatietherapie.

De diensten van onze psychologenpraktijk

Voor elk psychisch probleem bieden wij passende psychologische hulp aan. Ondervindt je nare gevoelens waar je geen raad mee weet? Onze psycholoog kan je ondersteuning en hulp bieden als je onder andere problemen ervaart in je:

 • Relatie;
 • Gedrag;
 • Emoties;
 • Ontwikkeling;
 • Sociale vaardigheden.

Psycholoog Sneek

EMDR therapie

Bij onze psychologenpraktijk in de omgeving van Sneek bieden wij EMDR-therapie. EMDR wordt vooral toegepast bij het verwerken van een traumatische gebeurtenis. EMDR helpt bij het verwerken van onder andere mishandeling, een oorlogssituatie, ernstige ziekte, brand, een overval, (seksueel) misbruik of een (auto)ongeval. Ook wanneer je te maken hebt gehad met een verlieservaring helpt EMDR-therapie. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Je kunt rechtstreeks een afspraak maken met onze psycholoog.

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen? Benader ons vanuit Sneek en bespreek je klachten met ons.

Contact vanuit Sneek met onze psycholoog

Neem contact met psychologenpraktijk Psy@Home op vanuit Sneek via telefoonnummer 06-23939188 of e-mailadres info@psyathome.nl. Je mag je verzoek ook achterlaten op ons digitale contactformulier. Wacht niet langer met het inschakelen van psychologische hulp. Gun jezelf die professionele begeleiding. Vanuit Sneek ben je binnen 25 minuten bij onze psycholoog in Leeuwarden.

  Neem contact op

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


  Psy@home Psy@home