Psycholoog Stiens

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
‘s Avonds op aanvraag
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Heb je klachten waar je zelf niet uit dreigt te komen?

Woon je in Stiens en ben je op zoek naar psychologische hulp omdat je problemen ervaart waar je zelf niet uitkomt? Plan dan een afspraak met de psycholoog van psychologenpraktijk Psy@Home in Leeuwarden. In onze praktijk bieden wij diverse soorten therapieën en behandelingen en kijken welke behandeling in jouw geval het meest geschikt is. Samen met de psycholoog ga je aan de slag met het erkennen, relativeren en oplossen van je probleem door middel van diverse gesprekken en methoden. Ervaar je in Stiens angstklachten? Of heb je last van depressieve gevoelens of onzekerheid? Psy@Home biedt je graag de psychologische hulp die je nodig hebt. Ook voor relatietherapie en trainingen kun je uitstekend bij ons terecht. Op deze pagina kun je meer lezen over onze mogelijkheden voor jou in Stiens.

Psychologische hulp helpt je bij je problemen

Soms loop je tegen bepaalde omstandigheden, gedachten en gevoelens aan waar je niet mee om weet te gaan. Wat zijn de oorzaken van je problemen en hoe kun je ermee aan de slag gaan om deze een plek te geven? Dat is waar een psycholoog je bij kan helpen. Psychologenpraktijk Psy@Home biedt diverse soorten behandelingen, wij kijken graag hoe wij de behandeling kunnen toespitsen op je situatie. Breng vanuit Stiens dus gerust een bezoek aan onze praktijk zodat wij je kunnen helpen.

Relatietherapie bij Psy@Home

Problemen of een keer een ruzie in een relatie is normaal. Ervaar je echter problemen waardoor je uit elkaar dreigt te groeien en waar je samen niet uitkomt? Dan is relatietherapie een verstandige keuze. Je kunt samen met de psycholoog uitzoeken waar de kern van de problemen liggen. Door middel van begeleidende gesprekken leer je onder andere beter met elkaar communiceren en elkaar beter te begrijpen, met als doel je relatie nieuw leven in te blazen. Woon je in Stiens en ben je gebaat bij relatietherapie? Maak dan een afspraak bij Psy@Home.

Welke klachten ervaar je in Stiens?

Wil je weten of psychologische hulp voor je weggelegd is? Het is zeer aan te raden voor iedereen die bepaalde klachten ervaart. Een professional kan door middel van gerichte therapie helpen je klachten te verminderen of zelfs laten verdwijnen. Wij geven hieronder een aantal voorbeelden van klachten waarvoor je in onze psychologenpraktijk in Leeuwarden terecht kunt:

 • Pesten;
 • Burn-out en stress;
 • Onzekerheid en angst;
 • Traumaverwerking;
 • Assertiviteitsproblemen.
Stiens

EMDR therapie

Bij onze psychologenpraktijk in de omgeving van Stiens bieden wij EMDR-therapie. EMDR wordt meestal toegepast bij het verwerken van een traumatische gebeurtenis. EMDR helpt bij het verwerken van onder andere mishandeling, een oorlogssituatie, ernstige ziekte, brand, een overval, (seksueel) misbruik of een (auto)ongeval. Ook wanneer je te maken hebt gehad met een verlieservaring helpt EMDR-therapie. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Je kunt rechtstreeks een afspraak maken met onze psycholoog.

Wacht niet langer en maak een afspraak

Wil je meer weten wat onze psycholoog voor je in Stiens kan betekenen? Maak dan een afspraak in onze psychologenpraktijk in Leeuwarden door te bellen op telefoonnummer 06-23939188 of een e-mail te sturen naar info@psyathome.nl. Tevens kun je het contactformulier invullen om een afspraak te maken. Ook in Stiens staan wij voor je klaar voor psychologische hulp bij problemen!

  Neem contact op

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


  Psy@home Psy@home