Training sociale vaardigheden

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
Ook ‘s avonds
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Onze training in sociale vaardigheden

Naar een training in sociale vaardigheden op zoek? Dan ben je bij Psy@home op de juiste plek. Wij bieden je een sociale vaardigheidstraining op maat. Hierbij houden wij rekening met je situatie, maar ook met je behoeften. Om je zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, kun je niet alleen bij ons in Leeuwarden terecht, maar is het ook mogelijk dat de sessies bij je thuis plaatsvinden. Niet alleen volwassenen kunnen bij ons terecht voor het verbeteren van sociale vaardigheden. Ook kinderen en jongeren kunnen terecht.

Hoe herken je sociaal onvaardig gedrag?

Wanneer iemand sociaal niet vaardig is, dan kan dit verschillende gevolgen hebben. Diegene kan afgewezen worden door zijn of haar omgeving en kan zelfs gepest worden. Iemand die sociale vaardigheden niet goed beheerst, is niet in één gedragstype te vangen. Zo kan deze persoon heel verlegen zijn, maar ook juist heel clownesk gedrag vertonen (en alles wat daartussenin zit). Je kunt sociaal onaardig gedrag onder meer herkennen aan het volgende:

 • Het vertonen van onzeker gedrag;
 • Vaak ruzie zoeken en/of maken;
 • Veel behoefte hebben aan het krijgen van feedback;
 • Het hebben van een laag/negatief zelfbeeld;
 • Het moeilijk kunnen uiten van boosheid en kritiek.
Stiens

Wij bieden therapie op maat

Wil je graag deze vaardigheden verbeteren? Dan helpen wij van Psy@Home je graag met onze sociale vaardigheidstraining. Wij bieden je een training die focust op kinderen en jongeren, maar ook volwassenen kunnen bij ons terecht. Deze sessies worden in de praktijk in Leeuwarden gegeven en eventueel bij je thuis in een-op-eengesprekken, maar er kunnen ook groepstrainingen in Leeuwarden plaatsvinden. Er worden tijdens de training sociale onderwerpen behandeld en hoe hier mee om te gaan. Je kunt hierbij denken aan contact maken en het geven en ontvangen van feedback. Wij passen de therapie geheel aan op je zoon of dochter of op jezelf.

Ben je benieuwd geworden? Neem contact op!

Wil je graag meer weten over wat er in de training aan sociale onderwerpen behandeld wordt? Of zou je graag direct onze hulp in willen schakelen in Leeuwarden en omgeving? Neem dan gerust contact op. Wij vertellen je graag meer over onze training. Je kunt direct op onze website het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@psyathome.nl. Wij beantwoorden je bericht dan zo snel mogelijk. Je kunt ons telefonisch bereiken op 06-23939188. Neem snel contact op en versterk je zelfvertrouwen of dat van je zoon of dochter met onze training sociale vaardigheden.

  Neem contact op

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


  Psy@home Psy@home