Traumaverwerking

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
‘s Avonds op aanvraag
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Professionele traumaverwerking

Wanneer je een ingrijpende gebeurtenis hebt meegemaakt kan het zijn dat je hulp nodig hebt om de gebeurtenis te verwerken. Als je last blijft houden van bijvoorbeeld nachtmerries of herbelevingen, dan is verstandig om hulp in te schakelen. Psy@Home helpt je bij de verwerking, waarna je weer in staat bent zo normaal mogelijk te functioneren. De sessies vinden in de praktijk in Leeuwarden plaats en kunnen eventueel bij je thuis plaatsvinden.

Signalen van een mogelijk trauma

Het zien of meemaken van een ingrijpende gebeurtenis of traumatische ervaring kan voor diverse klachten zorgen. Bij een onjuiste verwerking kan dit het functioneren ernstig belemmeren.

Signalen van een trauma zijn onder andere:

 • Slaapproblemen;
 • Nachtmerries;
 • Flashbacks;
 • Woede;
 • Concentratieproblemen;
 • Vermoeidheid;
 • Schuldgevoelens, schaamte en Angst;
 • Stemmingswisselingen en prikkelbaarheid;
 • Meer waakzaamheid dan nodig.
Trauma verwerking

Herken je één of meer van bovenstaande symptomen? Voorkom dan dat je hier langer last van houdt dan nodig is en schakel hulp in bij het verwerken van het trauma.

Trauma en PTSS behandelen bij Psy@Home

Bij traumaverwerking komt meer kijken dan je denkt en een professionele hulpverlener is hierbij onmisbaar. Wij kunnen je in Leeuwarden en omgeving uitstekend helpen dankzij onze gediplomeerde en ervaren psycholoog. Op verschillende manieren kunnen we de verwerking in gang zetten. Dit kunnen we doen door middel van EMDR bijvoorbeeld (Eye Movement Desensitization and Reprocessing). Afhankelijk van de ernst van het trauma zijn in het algemeen vijf tot acht sessies vaak voldoende.

Direct een afspraak maken

Wil je meer weten over onze methoden voor verwerking? Of heb je een andere vraag? Dan kun je ons bereiken via 06-23939188 en info@psyathome.nl. Heb je in Leeuwarden of omgeving hulp nodig? Dan staan wij voor je klaar bij de traumaverwerking van wat je hebt meegemaakt.

  Neem contact op

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


  Psy@home Psy@home