Psychologische hulp thuis of op locatie in Leeuwarden

Vergoedingen mogelijk
 Afspraak op korte termijn
‘s Avonds op aanvraag
Aangesloten bij NFG
Geregistreerd bij RBCZ

Bij ons geen verwijzing van de huisarts nodig

Ben je op zoek naar psychologische hulp van een ervaren psycholoog in Leeuwarden of omgeving? Dan staat Psy@Home graag voor je klaar. Van relatietherapie tot faalangsttraining, je kunt bij onze psychologenpraktijk voor allerlei soorten hulp terecht. Je hebt bij ons geen verwijzing van de huisarts nodig. Daarnaast hebben wij geen wachtlijsten. Je kunt dus meteen een afspraak maken bij Psy@Home. Het intakegesprek met de psycholoog zal dan in de meeste gevallen binnen 1 à 2 weken plaatsvinden. Dit kan op locatie in Leeuwarden, maar ook bij je thuis.

Hoe kan de psycholoog je van dienst zijn?

Je bent bij Psy@Home aan het juiste adres voor hulp bij verschillende psychologische klachten en problemen. Ook geven wij verschillende trainingen en cursussen speciaal voor kinderen en jongeren. Zo kan de psycholoog je in Leeuwarden of omgeving onder andere helpen bij:

Voor meer informatie over onze mogelijkheden in Leeuwarden en omgeving kun je contact met ons opnemen. De psycholoog vertelt je hierover graag meer.

Drachten

EMDR therapie in Leeuwarden

Bij onze psychologenpraktijk in Leeuwarden bieden wij EMDR-therapie. EMDR wordt vooral toegepast bij het verwerken van een traumatische gebeurtenis. EMDR-therapie helpt bij het verwerken van onder andere (seksueel) misbruik, mishandeling, brand, een overval, een oorlogssituatie, ernstige ziekte of een (auto)ongeval. Ook wanneer je te maken hebt gehad met een verlieservaring helpt EMDR-therapie. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Maak rechtstreeks een afspraak met onze psycholoog.

Jij staat bij ons centraal

Of het nu gaat om hulp bij traumaverwerking of een cursus in sociale vaardigheden in Leeuwarden of omgeving, wij bieden je therapiesessies op maat. Ieder mens is immers uniek en daar passen wij onze behandelmethode op aan. Je behoeften en situatie staan hierbij centraal. Wij bieden je psychologische hulp bij je thuis. Zo kan onze psycholoog bij je langskomen en zullen de sessies in de geborgenheid van je eigen huis plaatsvinden. Ook is het mogelijk om de gesprekken in de praktijk in Leeuwarden te voeren.

Ons inschakelen in Leeuwarden of omgeving?

Zou je graag meer willen weten over onze faalangsttraining of zou je graag wat meer informatie willen over hoe wij hulp kunnen bieden bij een angstaanval of andere psychische klachten? Of wil je graag direct een afspraak maken met een ervaren psycholoog bij ons in Leeuwarden of bij je thuis? Je kunt ons bereiken door te mailen naar info@psyathome.nl of telefonisch op 06-23939188. Hoe kan de psycholoog jouw helpen in Leeuwarden en omgeving?

    Neem contact op

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


    Psy@home Psy@home